ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Νέα - Ενημέρωση Μελών

Επιτυχημένη Λειτουργία του Ηλεκτρονικού Συστήματος του ΤΕΑ του ΙΣΑ

Συμπληρώνονται 3 μήνες από την έναρξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος – μητρώου του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΤΕΑ ΙΣΑ). 

Όλο αυτό τον καιρό, το ηλεκτρονικό σύστημα λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας με πλήρη ακρίβεια όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την άρτια λειτουργία του Ταμείου και την εξατομικευμένη ενημέρωση του κάθε ασφαλισμένου.
Στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού μητρώου, το κάθε μέλος του Ταμείου έχει αποκλειστική πρόσβαση στο δικό του Portal Ασφαλισμένου, μέσα από το οποίο μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της πορείας του ως ασφαλισμένο μέλος του Ταμείου.  Επίσης, για τον κάθε ασφαλισμένο έχει σχηματιστεί προσωπικός κωδικός πληρωμής (RF), μέσω του οποίου αυτός μπορεί, με ευκολία και ασφάλεια, να πληρώνει ηλεκτρονικά τις εισφορές του.  

Κάθε ιατρός – μέλος Ιατρικού Συλλόγου της χώρας μας, μπορεί να γίνει μέλος του ΤΕΑ ΙΣΑ, αποκομίζοντας, μεταξύ άλλων, το όφελος της φορολογικής ελάφρυνσης που προκύπτει από την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών.    

Εάν η εγγραφή στο Ταμείο μας γίνει στο άμεσο μέλλον,  το μέλος θα μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του, που προγραμματίζονται για το επόμενο δίμηνο.

Για τυχόν απορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε ηλεκτρονικά στο info@teaisa.gr & τηλεφωνικά στον αριθμό 2130117345 (ώρες 10:00-14:00).

Αθήνα, 22/9/2023

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Επικοινωνία